KablarNet: Humanitarni tiket u podne: Vladan Petković tipuje za Opštu bolnicu u Čačku

Fotografija: KablarNet

Naš današnji plemeniti kladilac je dugogodišnji reprezentativac Srbije u stonom tenisu Vladan Petković.  Osvajač je mnogobrojnih medalja kako na državnim prvenstvima tako i na međunaronim takmičenjima. Od najznačajnijih priznanja izdvajamo odličja osvojena na Evropskim prvenstvima u stonom tenisu, za osobe sa invaliditetom , European para table tennis. Prvo je održano u Italiji, a drugo kontinentalno prvenstvo je iz 2019. godine kada je domaćin bila Švedska. Izboreno je srebro u ekipnoj konkurenciji. Na prvom Svetskom ekipnom prvenstvu u stonom tenisu za osobe sa invaliditetom, održanim pre tri godine, u Bratislavi osvojeno je šesto mesto.

“Ostvareni rezultati kruna su moje sportske karijere i plod dugogodišnjeg rada i upornosti, da se dokažem kao dobar sportista i da dostojno prezentujem svoj grad i državu”, kaže Vladan Petković i prelazi na dobrotvorno tipovanje.

U duhu misije “Budimo društveno odgovorni i u 2020. godini” kompanija MOZZART će i dalje donirati u zdravstvo, sport, humanitarne akcije, obrazovanje, kulturu, udruženja obolelih… Opštoj bolnici u Ćupriji Mozzart je donirao preko milion dinara, u Čačku je donirao pakete za penzionere i najugroženije. Radnici zaposleni u Mozzartu bili su dobrovoljni davaoci krvi.

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta Vladana Petkovića dobitak će biti doniran i za Dom za lica sa invaliditetom, Višegrad. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

IZVOR: INFORMATIVNI PORTAL KABLARNET