Prijem kod Gradonačelnika Čačka

Gradonačelnik Čačka, Milun Todorović, primio je danas uspešne čačanske sportiste – atletičarku Ivanu Ilić, parastonotenisera Vladana Petkovića i zlatnog odbojkaša Petra Krsmanovića.

Foto: MNA

Todorović je rekao da je velika čast ugostiti troje uspešnih sportista koji bi trebalo mladim naraštajima da budu primer. Prema njegovim rečima, Čačak čini sve da popravi sportsku infrastrukturu, da ulaže i u sufinansiranje sportskih organizacija.

– Oni su najbolji ambasadori naše zemlje, videli ste koliko smo pre nekoliko večeri, tokom finala za odbojkaše u Parizu bili jedinstveni i koliko smo se radovali. Čačak ima uvek vrhunske sportiste, mnogo ulažemo u sporti i tako ćemo nastaviti i u buduće – naglasio je Todorović.

Parastonoteniser Vladan Petković, kaže da poraz u finalu od Francuske nije umanjio uspeh srpske reprezentacije i smatra da je to njegov vrhunac sportske karijere.

Velika je bila konkurencija, naročito u našoj kategoriji 1-2, veliki broj ekipa, profesionalizam. Te zemlje imaju dugu tradiciju u ovom sportu i dosta novca ulažu, ali naš mentalitet, želja, volja i snalažljivost pomogli su nam da pariramo”, naveo je Petković.

Prilog: TV Informator – Galaksija 32

Izvori: Ozonpress – Prijem za uspešne čačanske sportiste
Morava Info – Zlatni čačanski sportisti na prijemu kod gradonačelnika